Om os

Vores historie

Vi har én ambition: at servere ægte italiensk pizzakvalitet – med en tynd, sprød bund, førsteklasses råvarer og hjertet i håndværket.

Vi bruger blandt andet:

  • Dej lavet af fem forskellige slags mel, hævet natten over og hvilet 48 timer. 

  • Brændefyret, roterende stenovn der sikrer præcis varmefordeling og perfekt skorpe. 

  • Italien- og Danmarkproducerede råvarer – fx hele italienske pølser og parmigiano reggiano lagret 12/24 måneder. 

Den Bedste Pizza i Hellerup, Pizze di Napo!

Sprød, saftig og håndlavet i brændefyret stenovn – præcis som i Napoli.

Råvarer og håndværk

Vi er stolte af at servere pizzaer lavet med omhu og de bedste råvarer – både fra Italien og Danmark. For uden de allerbedste råvarer fungerer noget så enkelt som en pizza ikke.

Vi går ikke på kompromis eller tager hurtige genveje. Vi køber hele italienske pølser, som vi selv skærer ud – blandt andet fra et lille, anerkendt italiensk slagtehus. 

Vi laver kødbollerne fra autentiske italienske salsiccia-pølser. Og vi bruger naturligvis ægte parmigiano reggiano, lagret i 12 eller 24 måneder, når der skal parmesan til.

Råvarer og håndværk

Kunsten at lave den perfekte pizza er blevet forfinet gennem århundreder. Det kræver håndelag, viden og selvfølgelig råvarer i absolut topklasse.

Hos os giver vi pizzaerne tid. Det gør vi så de på ganske få minutter kan blive helt perfekte i vores glohede stenovn, der selvfølgelig er brændefyret – og som i øvrigt roterer for at fordele varmen helt rigtigt.

Vores dej er lavet af fem forskellige slags mel, så den bliver ekstra elastisk. Vi hæver den langsomt natten over med kun ganske lidt gær. Og vi lader den hvile koldt i 48 timer. Dermed får du en tynd, sprød bund, der understøtter smagen af fyldet perfekt.

Vores kunder siger

Kontakt & Åbningstider

Bestil online eller ring til os direkte!

Phone

Åbent:

OBS. Ny hjemmeside og bestillingssystem!

Samme sprøde pizzaer, lækre pastaer og velsmagende sandwiches! 

Vi ses hos Pizze Di Napo Hellerup.